<img alt="" src="https://secure.dawn3host.com/211494.png" style="display:none;">
Webbinarium

Vinn fler upphandlingar!

I vår anbudsskola ger vi dig redskapen för att vinna fler anbud. Varje månad bjuder vi på ett webbinarium för dig som leverantör, med vår upphandlingsjurist Per Werling. 

 

Välkommen till anbudsskolan!

Vill du ha svart bälte i anbudstaktik? Nu har du möjlighet att vässa dina kunskaper på distans! I vår Anbudsskola lär vi dig allt från hur du kommer igång med ditt anbudsskrivande till hur du gör när det är dags att överpröva.
 
Anbudsskolan består av kostnadsfria webbinarium med temat vinn fler upphandlingar!  Webbinariumen livesänds sista onsdagen varje månad. Var med och delta och ställ frågor som Per besvarar i slutet av varje webbinarium.

Nästa webbinarium: Allt om upphandlingsförfaranden

Onsdag 25 januari  |  Nivå: Nybörjare


Inom offentlig upphandling förekommer en mängd olika upphandlingsförfaranden. I vissa får man förhandla och i andra får man göra urval, i ett tredje får man samarbeta. Vi reder ut skillnaderna och vad man får lov och inte får lov att göra i de olika förfarandena.

Innehåll:

  • Genomgång förfaranden
  • Vad är skillnaden mellan ett upphandlingsförfarande och en upphandlingsteknik?
Klart jag vill delta!

Per Werling – Utbildningsansvarig

Per Werling, upphandlingsjurist, är expert inom offentlig upphandling. Han företräder leverantörer i alla typer av affärer med offentlig sektor.

Han anlitas återkommande som rådgivare åt några av Sveriges största företag när det kommer till frågor om leverantörens förutsättningar i offentlig upphandling. Förutom att skriva anbud i offentlig upphandling och upphandling i försörjningssektorerna har han också omfattande erfarenhet av anbud i koncessioner.

Därutöver är han författare till boken Från A till Ö i offentlig upphandling samt till artiklar och utredningar. Dessutom lär han ha Sveriges bredaste register av upphandlingsskämt.

Är det gratis?

Ja! Alla webbinarium är gratis med förutsättningen att du antingen är Pabliq-kund eller registrerar ett kostnadsfritt testkonto. Det krävs inga kontouppgifter och testperioden löper ut automatiskt efter 14 dagar. Registrera gratis konto.

Vi älskar våra kunder

Våra kunder hjälper oss att ständigt utvecklas och sträva efter att bli en bättre plattform och tjänst. 

Därför vill vi ge något tillbaka. Oavsett om ni är nyblivna eller erfarna anbudsgivare så finns vi alltid här för er. Utöver Pabliq-plattformen finns våra konsulter till hands för att avlasta eller vägleda. 

Vi hoppas ni hittar många fina tips och trix i våra månatliga webbinarium - allt för att ni ska bli en bättre anbudsgivare och vinna fler offentliga  upphandlingar. För det är ni verkligen värda!

Vad vill du lära dig i nästa avsnitt?

Har du önskemål om vad nästa webbinarium ska handla om? Eller har du övriga förslag eller synpunkter? Lätta på hjärtat i formuläret här nedan, vi lyssnar alltid!