<img alt="" src="https://secure.dawn3host.com/211494.png" style="display:none;">

20 års erfarenhet av upphandlingar

På 20 år hinner man snappa upp ett och annat om upphandlingar och med den kunskapen vi byggt upp genom Antirio har vi nu utvecklat Pabliq - en bevakningstjänst för dig som leverantör.

En tjänst från Antirio

Är du leverantör och arbetar med upphandling så har du med största sannolikhet stött på vår andra tjänst, upphandlingssystemet e-Avrop!

Vi har fått höra många historier om upphandlingar som mejlas från kollega till kollega, med risk för att de till slut faller mellan stolarna. Tidigt förstod vi att behovet av en heltäckande tjänst var stort. Idén om Pabliq - en upphandlingsplattform - föddes ur just detta behov.

Pabliq är en heltäckande plattform som skapats med fokus på dig som leverantör av tjänster eller service. Genom att använda Pabliq kan du som leverantör på ett enkelt och överskådligt sätt identifiera möjligheter och vinna fler affärer. Allt på ett och samma ställe.

Du behöver bara ett lösenord och ett login. Praktiskt, onekligen.

I vårt arbete som leverantör lyssnar vi på våra användare och deras behov och kombinerar den informationen med vår gedigna kunskap. Det är viktigt för oss att Pabliq är plattformen som kan hålla leverantörerna i ett fast grepp vid handen och leda dem genom hela upphandlingsprocessen.

Välkommen till Pabliq. Nu kör vi.

Vi kan upphandling

Tack vare 20 års arbete med offentlig upphandling kan vi påstå att vi har gedigen kunskap och erfarenhet. Och den delar vi mer än gärna med er.

Är du nybliven anbudsgivare eller erfaren men behöver avlastning? Utöver bevakningstjänsten finns våra konsulter till hands för att täcka era behov av stöttning och vägledning. De agerar rådgivare i de frågor där du behöver stöd och hjälper dig med samtliga steg i processen.

Aldrig mer ska en upphandling behöva falla mellan stolarna för att det är många dokument att hålla ordning på!

Kontakta oss angående konsulttjänster »

Vår vision

Vi vill vara en plattform som är lätt för alla att använda, som stödjer och förenklar inköpsprocessen och som knyter samman kunder med alla typer av leverantörer i olika storlekar för att öka bredden på anbuden.

Ernest Wessman

VD på Pabliq

Jobba med oss

Är du vårt nästa stjärnskott? Vi letar alltid efter nya stjärnor till vårt team. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hör av dig till oss