<img alt="" src="https://secure.dawn3host.com/211494.png" style="display:none;">

Enklare att hitta upphandlingar med Pabliq

När Johan Hammarström fick möjligheten att testa Pabliq upplevde han hur användarvänlig och tydlig bevakningstjänsten är samtidigt som den gör sitt jobb genom att fånga upp alla upphandlingar som är värdefulla för Johans verksamhet. Det är A och O för en verksamhet där närmare 40% av intäkterna genereras via offentlig upphandling. Johan delar med sig av sina erfarenheter av Pabliq och upplevelserna som tagit honom från testanvändare till betalande kund.

Johan Hammarström driver Transistor och earstore.se vilka tillhandahåller hörselutrustning. Verksamheten bygger på en affärsmodell där erbjudandet riktas mot såväl privatpersoner som mot offentlig sektor där upphandling måste genomföras för att anlita leverantörer. Närmare 40% av intäkterna är via affärer genom offentlig upphandling. Två personer i teamet jobbar med försäljningen mot de offentliga myndigheterna men Johan ansvarar själv för anbudsprocessen när det är dags att svara på en upphandling. Han är ingen nybörjare utan har deltagit i offentliga upphandlingar i närmare 14 år. När vi pratar med Johan trycker han ändå på vikten av att använda en lättanvänd och tydlig bevakningstjänst - det gör arbetet så otroligt mycket smidigare.

- Jag vill inte behöva bli expert på ett vertyg. Jag vill att det ska vara enkelt att sätta upp bevakningsprofiler och att de funktioner jag är intresserad av är lätta att komma åt och pålitliga. Stora mardrömmen är ju att missa jätteviktiga upphandlingar som man bara inte får missa. Det är det värsta som kan hända för det kan stjälpa väldigt mycket i ett företag, berättar Johan.

På grund av att en enda missad upphandling kan bli väldigt kostsamt för en leverantör så strävar vi på Pabliq efter att hela tiden hjälpa våra kunder att optimera sina bevakningsprofiler.

- Det är den viktigaste delen - just att få det stödet och snabba svar. Det är A och O, vad hela tjänsten går ut på, instämmer Johan.

Transistor-earstore-verksamhet3

Stor frihet och vägledning genom hela anbudsprocessen

I Pabliq erbjuder vi stor frihet att anpassa din upphandlingsbevakning. Med CPV-koder och sökord förfinar du dina filtreringar och på egen hand eller med vår vägledning kan du sätta upp ett obegränsat antal bevakningsprofiler, för att säkerställa att du inte missar några upphandlingar. Detta kombinerat med möjligheten till guidning och vägledning genom hela anbudsprocessen gör Pabliq till en bevakningstjänst som passar såväl nybörjare som erfarna anbudsgivare.

- Det var lätt att hitta upphandlingar och jag fick bra hjälp att sätta upp bevakningsprofiler, sökord och så vidare. Det blev ingen uppoffring i att lära mig ett nytt verktyg. Jag kunde bara köra igång med samma upplägg som jag haft tidigare för min upphandlingsbevakning, berättar Johan om uppstartsprocessen i Pabliq.

Transistor-earstore-verksamhet2

Om valet att byta bevakningstjänst

Vi frågar Johan om vilka faktorer som väger tyngst i valet av bevakningstjänst. Svaret var pris, användarupplevelse och trovärdighet - att man känner att tjänsten fångar upp de upphandlingar man tänkt sig och att bevakningsprofilerna och bevakningsmailen man får fungerar i längden.

Pabliq är sprunget ur e-Avrop, Sveriges näst största verktyg för e-upphandling, och med över 20 års erfarenhet vågar vi kalla oss verkliga experter på offentlig upphandling. Det gör att vi kunnat skapa en bevakningstjänst för leverantörerna i offentlig upphandling som kombinerar sofistikerad teknologi med verklig expertis inom offentlig upphandling.

- Nyfikenheten på Pabliq och att de skapat en snygg produkt gjorde att vi ville testa och se hur bra hjälp vi får av tjänsten. Vi vill även kunna skala upp och ha fler användare. Pabliq inkluderar ju alltid flera användare som har tillgång tjänsten och då kan vi minska risken för att tappa en upphandling om nån är sjuk eller liknande, berättar Johan om valet att byta bevakningstjänst.

- Tänk dig att du ska rekommendera Pabliq till en kollega eller affärskontakt. Vilket tycker du då är det främsta skälet till att de ska använda Pabliq? frågar vi.

- Det är ett bra och lättanvänt bevakningsverktyg från ett företag som varit aktiva länge och som känns seriösa, rekommenderar Johan.

Med Pabliq kommer du igång med upphandlingsbevakning genom tre enkla klick - välj geografiskt område, skapa din bevakningsprofil och registrera teamet. Prova Pabliq fritt i 14 dagar och upptäck hur du kan göra nya affärer, öka försäljningen och samarbeta med dina kollegor genom hela anbudsprocessen. Allt på ett och samma ställe.

Prova Pabliq kostnadsfritt i 14 dagar

Upptäck hur du kan hitta värdefulla upphandlingar, bli en skickligare anbudsgivare och öka försäljningen. Allt på ett och samma ställe.

Välkommen till en värld av möjligheter

Kom igång med Pabliq redan idag och upptäck hur du kan hitta nya affärer, öka försäljningen och samarbeta med dina kollegor. Allt på ett och samma ställe.

TRE LÄN

684 kr/mån

 • 2 användare inkl.
 • Annonser från alla källor
 • Upp till 3 län
 • Fritt antal sökprofiler

Sverige

1 242 kr/mån

 • 2 användare inkl.
 • Annonser från alla källor
 • Region Sverige
 • Obegränsade regionskoder (NUTS)

Norden

1 575 kr/mån

 • 2 användare inkl.
 • Annonser från alla källor
 • Region Norden
 • Obegränsade regionskoder (NUTS)