<img alt="" src="https://secure.dawn3host.com/211494.png" style="display:none;">

Vi hjälper dig att vinna nästa upphandling

I Pabliq kombinerar vi en användarvänlig bevakningstjänst med verklig expertis inom offentlig upphandling. Du behöver inte oroa dig för att missa en viktig upphandling. Vi hjälper dig genom hela anbudsprocessen.

18 000

upphandlingar annonseras varje år

4 100

organisationer omfattas av upphandlingslagarna

4.9

anbud lämnas i genomsnitt per upphandling

Välkommen till en värld av möjligheter

Som leverantör i offentlig upphandling har du en enorm massa av annonserade upphandlingar att gå igenom för att hitta de som är mest värdefulla för din verksamhet. Pabliq förenklar arbetet för dig. Sök bland samtliga svenska upphandlingar, samla alla dina bevakningar i en och samma plattform och låt oss hjälpa dig att bli en bättre anbudsgivare, växa ditt bolag och vinna fler offentliga affärer.

Alla upphandlingar på samma ställe

Pabliq uppdateras dagligen så att du har tillgång till samtliga svenska upphandlingar på ett och samma ställe.

Fokus på användarvänlighet

Vi fokuserar på de funktioner som skapar en smidig anbudsprocess för dig som leverantör. Lätt att hitta rätt helt enkelt.

Avancerad sökfunktionalitet

Filtrera på geografiskt område och förfina dina sökningar med ett obegränsat antal branschkoder och sökord.

Ett obegränsat antal bevakningsprofiler

I Pabliq kan du på egen hand sätta upp så många bevakningsprofiler du vill så att du inte missar en viktig upphandling.

All dokumentation samlad

För att göra anbudsprocessen överskådlig så finns upphandlingsdokumenten samlade i Pabliq tillsammans med en länk till originalkällan.

Alltid minst två användare

Glöm krångel med behörigheter och upphandlingar som faller mellan stolarna. I Pabliq har alltid minst två användare tillgång till tjänsten.

Ett vinnande koncept för effektivare anbudsgivning

Utveckla din kompetens inom offentlig upphandling. Anlita våra upphandlingsexperter för att vägleda dig till den bästa vinststrategin för din verksamhet och ta reda på varför en konkurrent vann den senaste upphandlingen du deltog i. Då kommer du snart se hur du blir mer effektiv i anbudsprocessen och vinner fler affärer genom offentlig upphandling.

Kurser & utbildning

Utveckla de väsentliga färdigheter och arbetssätt som krävs för att vinna offentliga upphandlingar genom att delta på våra anbudskurser.

Anbudsskrivning

Har du hittat en värdefull upphandling men inte tiden eller kompetensen att svara på den? Anlita en av våra anbudskonsulter för att hjälpa dig.

Rådgivning

Det finns alltid anledning att utvärdera anbudsprocessen. Låt våra konsulter granska ditt anbud eller guida dig till en mer effektiv strategi.

Anbudsbeställning

Vann du inte den senaste upphandlingen? Beställ det vinnande anbudet, enkelt och anonymt via Pabliq, och ta reda på vad som avgjorde affären.

Några av våra kunder

Transistor-earstore-logos edlegio nxtlvl MediCarrera-Healthcare-Jobs-Scandinavia-Logo mr-norrland-logo-1

Fördelarna med Pabliq

Kom igång snabbt och enkelt

Med Pabliq kommer du igång genom tre enkla klick - välj geografiskt område, skapa din bevakningsprofil och registrera teamet.

Stor frihet och vägledning

Slipp krånglet. I Pabliq sätter du upp dina egna bevakningsprofiler. Behöver du hjälp så vägleder vi dig genom hela anbudsprocessen.

Vi kan offentlig upphandling

Pabliq är sprunget ur e-Avrop och med över 20 års erfarenhet vågar vi kalla oss verkliga experter på offentlig upphandling.

Upptäck hur du kan vinna fler offentliga upphandlingar

Vi har samlat alla offentliga upphandlingar i en komplett databas för att säkerställa att du inte går miste om viktiga affärsmöjligheter. Kom igång med Pabliq redan idag och upptäck hur du kan göra nya affärer, öka försäljningen och samarbeta med dina kollegor genom hela anbudsprocessen. Allt på ett och samma ställe.

Se våra paket

PublicInsight Works

Fixar anbuden med rätt coach
 
Vi har ett samarbete med PublicInsight Works som finns till för dig som leverantör att välja bland alla affärsmöjligheter och matchar dig mot den anbudscoach som bäst hjälper dig att skapa vinnande anbud.
 
Nyfiken? Klicka dig vidare här eller kontakta oss så berättar vi mer!