En plattform för dina unika behov

Arbetar du med offentlig upphandling har du med största sannolikhet stött på vår storebror, e-Avrop. Pabliq är en modern upphandlingsplattform som övervakar och säkerställer att ni aldrig missar en viktig upphandling.

nxtlvl edlegio mr-norrland MediCarrera-Healthcare-Jobs-Scandinavia-Logo Transistor-earstore-logos

Sökfunktionalitet

Med vår fritextsök kan du söka bland alla våra annonser som vi har samlat in från 2011 och framåt. Du har möjlighet filtrera och förfina din sökning genom att lägga till bransch och områdeskoder. 

Resultatet går sedan att filtrera och sortera på Annonstyp, Titel, Upphandlande organisation, Publicerat datum och Sista anbudsdag. 

Samarbeta med dina kollegor

Tilldela en upphandling till din kollega med vår lösning för favoritmarkeringar, som du enkelt kan nyttja på alla typer av annonser i Pabliq.

Med Pabliq kan du se och dela bevakningsprofiler med kollegor för att täcka upp vid temporär frånvaro. Aldrig mer behöver du riskera att upphandlingar försvinner bland mejlen mellan kollegor.

Nordiska upphandlingar

Utöver att vi bevakar samtliga Svenska upphandlingar samlar vi även in annonser från våra grannländer. För Danmark bevakar vi Udbud.dk och i Norge bevakar vi Doffin för att säkerställa att vi inte missar några annonser från någon av dessa länder. 

Samtliga dokumentation samlad

Vi har samlat samtliga annonser för en specifik upphandling i en och samma sida, så du enkelt kan bläddra mellan upphandlingsannonsen och tilldelnignsbeslutet, samt ladda ned dokumentation för den del som du är intresserad av eller samtliga, enbart med ett knapptryck.

Utöver det så behåller vi mappstrukturen på bilagorna från originalkällan så ni nu får ni inte längre en massa lösa ritningar eller liknande handlingar utan alla dokument ligger i sin respektive mapp.

Varför behöver du en upphandlingsplattform?

Öka försäljningen

Vem vill inte sälja mer till rätt kund? Genom att svara på fler upphandlingar ökar ni chansen att vinna fler upphandlingar och därigenom också öka er försäljning.

Kollaborera mera

Samarbeta med kollegor, delegera och minska risken för dubbelarbete. Samla hela företagets upphandlingsprocess i en och samma plattform.

Kompetensutveckling

Utveckla din verksamhets kompetens inom offentlig upphandling genom att delta i utbildningar, eller använd våra konsulter för att ta nästa steg till att bli din organisations egen expert på upphandling.

Upptäck Pabliq

I Pabliq har vi samlat alla upphandlingar på ett och samma ställe för att säkerställa att du inte går miste om några viktiga affärsmöjligheter.

Konsulttjänster

Ibland har man inte tid eller kompetens att svara på en upphandling. Då kan det vara bra att ta hjälp av Pabliq.

Pabliq erbjuder anbudskonsulttjänster. Ta hjälp av någon av våra erfarna anbudskonsulter som gärna hjälper er med att läsa upphandlingsdokumenten, anbudsskrivning, rådgivning, granskar, överprövar mm.

Pabliq är rätt partner oavsett om det gäller enstaka frågor rörande upphandling eller om det gäller att projektleda och skriva hela anbudet. Att ta hjälp av en utomstående konsult är alltid nyttigt, det finns ständigt anledning att ifrågasätta huruvida anbudsprocesserna kan var mer effektiva samt om den bästa vinststrategin används.

Oavsett vilken bransch ni befinner er i, kan Pabliqs anbudskonsulter hjälpa er att bli mer framgångsrika i ert anbudsarbete.

Välkommen till en värld av möjligheter

Kom igång med Pabliq redan idag och upptäck hur du kan hitta nya affärer, öka försäljningen och samarbeta med dina kollegor. Allt på ett och samma ställe.

Enterprise

  • Välj antal användare
  • Välj annonskällor
  • Välj en eller flera regioner

Upp till 2 användare

  • Fritt antal sökprofiler
  • Fritt antal CPV-koder och sökord