<img alt="" src="https://secure.dawn3host.com/211494.png" style="display:none;">
11.05.2020

Hitta nya affärer med Pabliq

Oändliga timmars bevakning av offentliga upphandlingar för att hitta nya affärsmöjligheter. Prenumerationer på ett antal olika bevakningstjänster för att säkerställa att en värdefull upphandling inte missas. Upphandlingar som mailas från kollega till kollega och tillslut faller mellan stolarna. Känns det bekant?


Som leverantör har du ett enormt arbete framför dig varje gång du ger dig in i att hitta nya affärsmöjligheter genom offentlig upphandling. Men få företag är intresserade av de närmare 20 000 svenska upphandlingar som annonseras varje år. Snarare är endast ett fåtal av dessa riktigt intressanta. Hur beroende är din verksamhet av offentlig upphandling? Ofta bevakar du också upphandlingar i flera olika tjänster. För du vill inte riskera att förlora intäkterna som vinsten av en värdefull upphandling för med sig. Du vet säkert också att kraven på annonsering skiljer sig åt beroende på upphandlingens värde och att det påverkar var upphandlingen annonseras.

Vill du vara säker på vad som avgör var en upphandling annonseras? Läs då mer om tröskelvärden och vad som gäller för olika upphandlingsförfaranden.

Det är mycket arbete som ligger bakom att hitta och svara på offentliga upphandlingar. Risken är definitivt stor att en god affär missas i bevakningen eller förloras genom en dåligt strukturerad anbudsprocess.

finger-pointing-on-screen

Vi kan offentlig upphandling

I över 20 år har vi framgångsrikt underlättat offentlig upphandling för inköparna genom vårt upphandlingssystem e-Avrop. Vi tycker det är på tiden att även underlätta upphandlingsprocessen för leverantörerna och göra det enklare att hitta nya affärsmöjligheter genom offentlig upphandling.

Vår nya bevakningstjänst Pabliq löser utmaningen för dig att i massan hitta de mest värdefulla upphandlingarna. Med en enda tjänst kan du hitta nya affärsmöjligheter, öka försäljningen och samarbeta med dina kollegor genom hela anbudsprocessen.

Fördelarna med Pabliq

Alla upphandlingar på ett och samma ställe

Sök bland samtliga annonserade upphandlingar, se upphandlingsannonsens originalkälla och ta del av alla viktiga händelser under upphandlingens resa. Pabliq uppdateras kontinuerligt så att vi kan tillgängliggöra samtliga svenska upphandlingar på ett och samma ställe.

Lätt att hitta rätt

Med Pabliq är du igång genom tre enkla steg - välj bevakningsfilter, ange område för att begränsa dina bevakningar och välj antalet användare. Använd sedan både CPV-koder, NUTS-koder och sökord för att hitta intressanta upphandlingar. Du betalar inte extra för att bevaka ytterligare branscher och vi erbjuder uppsättning av ett obegränsat antal bevakningsprofiler så att du kan strukturera arbetet på ett sätt som gör det enkelt för dig och dina kollegor.

10-tips-for-att-vinna-fler-offentliga-upphandlingar-og-img

All information tillgänglig - för alla som behöver den

Vi vill göra anbudsprocessen så effektiv och överskådlig som möjligt för dig som leverantör, utifrån dina specifika behov och preferenser. Därför får du minst två användare som har tillgång till Pabliq, oavsett paket, och alla upphandlingsdokument finns alltid tillgängliga tillsammans med en länk till originalkällan. Då kan du välja det arbetssätt som passar dig och dina kollegor bäst.

Fokus på användarvänlighet

På Pabliq tror vi på enkelhet och överskådlighet och har lagt ner mycket tid på att verkligen förstå våra kunders behov. Utifrån det har vi skalat bort allt onödigt och koncentrerat oss på de funktionaliteter som skapar en smidig anbudsprocess för dig som leverantör.

Experter på offentlig upphandling

Vi har anställt ett gäng kompetenta upphandlingsexperter och anbudskonsulter för att säkerställa bästa möjliga matchning mellan upphandling och leverantör. De finns även tillgängliga för att stötta dig under hela anbudsprocessen, kompetensutveckla och konsultera dig till den bästa vinststrategin för din verksamhet.

Ta del av våra tio tips för att vinna fler offentliga upphandlingar.

team-working

Sammanfattning

Det stora antalet offentliga upphandlingar som annonseras varje år innebär väldigt mycket att hålla reda på för att hitta de mest relevanta affärsmöjligheterna för din verksamhet. Upphandlingsannonserna kan också ta lite olika vägar för att nå dig. Med Pabliq erbjuder vi ett nytt sätt att arbeta med offentlig upphandling för dig som leverantör. Sök bland samtliga svenska upphandlingar, samla alla dina bevakningar i en och samma plattform och låt oss hjälpa dig bli en bättre anbudsgivare, växa ditt bolag och vinna fler upphandlingar.

Fördelarna med Pabliq:

  • Alla upphandlingar samlade på ett och samma ställe.
  • Lätt att hitta rätt - hitta värdefulla upphandlingar med hjälp av CPV-koder, NUTS-koder och sökord.
  • All information tillgänglig för alla som behöver den - ta del av upphandlingsdokumenten direkt i Pabliq eller gå till originalkällan.
  • Fokus på användarvänlighet - vi har skalat bort allt onödigt och koncentrerat oss på de funktionaliteter som skapar en smidig anbudsprocess för dig som leverantör.
  • Experter på offentlig upphandling - våra upphandlingskonsulter finns tillgängliga under hela upphandlingsprocessen.

Prova Pabliq kostnadsfritt i 14 dagar

Upptäck hur du kan göra nya affärer, öka försäljningen och samarbeta med dina kollegor. Allt på ett och samma ställe.